Pekařství Ječmínek

Pekařství Ječmínek bylo založeno v roce 2001. Vychází z dlouholeté tradice výroby chleba a pečiva. Výroba kvasového chleba zde probíhá z přírodního žitného kvasu. Mistr pekař každý den osobně kontroluje jeho kvalitu. Pečení oblíbeného Škvoreckého pecnu a dalších druhů chleba probíhá v peci s kamennými deskami. Tento tradiční postup výroby dodá chlebu vynikající chuť a kvalitu.

Při výrobě pečiva také zachováváme tradice mistrů pekařů našich předků. Studené a dlouhé kynutí (24 hodin) housek jim dodá nezaměnitelnou chuť, skvělou kvalitu a dlouhou čerstvost. Výroba lahůdek a části pečiva probíhá přímo na prodejně. Tím je zaručena neustálá čerstvost nabízených výrobků. Náš tým je podřízen jedinému cíli a to je spokojený zákazník, který v našich prodejnách najde vždy čerstvé a chutné výrobky.

Při výrobě pečiva také zachováváme tradice mistrů pekařů našich předků. Studené a dlouhé kynutí (24 hodin) housek jim dodá nezaměnitelnou chuť, skvělou kvalitu a dlouhou čerstvost. Výroba lahůdek a části pečiva probíhá přímo na prodejně. Tím je zaručena neustálá čerstvost nabízených výrobků. Náš tým je podřízen jedinému cíli a to je spokojený zákazník, který v našich prodejnách najde vždy čerstvé a chutné výrobky.